Ατομικά Προγράμματα

atomiko programma
rehab senior woman 500 466x310

Φυσικοθεραπεία

 

Φυσικοθεραπεία στο σπίτι με έμφαση στις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε ασθενούς.

Η φυσικοθεραπεία στο σπίτι καθίσταται πιο ελκυστική υπηρεσία για όλο και περισσότερους ανθρώπους. Με σύγχρονο εξοπλισμό και άμεση ανταπόκριση, ερχόμαστε στο χώρο σας.

Κλείστε το ραντεβού σας τηλεφωνικά καλώντας στο τηλέφωνο 2106821755 ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας.

Εξοικονόμηση Χρόνου

Ο χρόνος προετοιμασίας και μετακίνησης μετατρέπεται σε ελεύθερο χρόνο.

Ευκολία

Η μειωμένη ικανότητα μετακίνησης λόγω πάθησης ή ηλικίας, δεν αποτελεί πρόβλημα.

Άνεση

Αντιμετωπίζουμε τον κάθε ασθενή με διαφορετική προσέγγιση, αφού το ραντεβού γίνεται ένας προς έναν στην άνεση του σπιτιού σας.

Κινησιοθεραπεία

 

Η κινησιοθεραπεία είναι μία από τις τεχνικές φυσικοθεραπευτικής αποκατάστασης

 Η οποία βρίσκει εφαρμογή σε μια σειρά χρόνιων παθήσεων και τραυματισμών. Πρόκειται ουσιαστικά για την εφαρμογή μιας ολοκληρωμένης και επιστημονικά τεκμηριωμένης παρέμβασης, προσαρμοσμένης με τέτοιο τρόπο ώστε να ενισχύσει τη δύναμη, την αντοχή και την κινητικότητα των ατόμων με λειτουργικούς περιορισμούς ή εκείνων που χρήζουν εκτεταμένης φυσικής αποκατάστασης.

kinisiotherapia 1
c700x420

Ειδικής Φυσικής Αγωγής

Ειδική φυσική αγωγή είναι η «Eιδική άσκηση», το ατομικό πλάνο ασκήσεων  που εξυπηρετεί τις ανάγκες ατόμων που βρίσκονται σε κάποια ευαίσθητη ομάδα. Αφορά εγκύους, άτομα με νευρολογικές διαταραχές όπως  είναι το πάρκινσον και η σκλήρυνση κατά πλάκας.

Αφορά επίσης άτομα με κινητικές δυσκολίες,  ή και ψυχικές διαταραχές.

Στο πλάνο άσκησης υπάρχει η δυνατότητα να γίνει στα πλαίσια ενός μαθήματος χορού, η άσκηση pilates καθώς και παιχνίδι σε συνδυασμό με άσκηση για τις πιο μικρές ηλικίες.

 


Θεραπευτικής μάλαξης

 

Αντιμετωπίζει ευεργετικά στο μυοσκελετικό σύστημα, στο καρδιαγγειακό και λεμφικό, στο νευρικό, καθώς και στο δέρμα

Η  θεραπευτική μάλαξη βελτιώνει τη χωρητικότητα των πνευμόνων, επιβραδύνει τον ρυθμό της αναπνοής, μειώνει το στρες, το άγχος, και χαρίζει ευεξία και χαλάρωση στον θεραπευόμενο.

service 5

Εάν θέλετε κι εσείς να κλείσετε Ατομικό Πρόγραμμα και θεραπεία μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα και να κλείσετε το δικό σας ραντεβού!